Продукти за транспорта

stage_goods_TT

Товарни гуми, сегмент Goods за превоз на стоки

Нови 19.5" гуми за обществен транспорт

Conti Urban HA3

23/04/2015
  • Continental разширява своя асортимент от гуми за обществения транспорт с градски и междуградски автобуси с новата Conti Urban HA3 265/70 R 19.5
  • 20% по-дълъг сервизен живот, високи нива на безопасност при шофиране и ниски нива на шум при търкаляне, благодарение на новата каучукова смес
  • Отлични възможности за регенериране за оптимална рентабилност

Хановер, 23 април, 2015 г. Първокласният немски производител на гуми Continental разширява своя асортимент от гуми за пътнически превози с продукта Conti Urban HA3. Новата 19.5-инчова гума е разработена специално за монтаж на средно големи градски автобуси. Новоразработената каучукова смес на Conti Urban HA3 265/70 R19.5 гарантира изключително дълъг сервизен живот, дори и при трудните условия на градския трафик с чести спирания и потегляния и постоянно намаляване и ускоряване. Освен това, подсилените страници правят гумата устойчива на честите контакти с бордюри, които са неизбежни при работата на градския транспорт.

20150423newtires-Image01

Новата Conti Urban HA3 265/70 R19.5 за употреба при средно големи градски автобуси, гарантира дълъг сервизен живот и оптимална безопасност при шофиране през цялата година.

Новата Conti Urban HA3 265/70 R19.5 гарантира превъзходна управляемост и отлично сцепление, осигурявайки комфорт и безопасност на пътниците. Увеличената пропорция на каучука в новата смес подсилва странѝците на гумата, като наред с каркаса със стоманени нишки, прави нейния профил изключително здрав. Профилът се справя с лекота при честите контакти с бордюри на автобусните спирки.

Ламелите, които достигат до основата на каналите на протектора, също осигуряват оптимално следване на посоката на движение през целия сервизен живот на тази първокласна гума, дори и при мокри пътни условия.
Сместа на протектора не е единственият компонент, който е претърпял корекции напоследък. Дизайнът на протектора, със своя голям обем на износване (Plus Volume Pattern) също е нова характерна особеност при тази гума. Взети заедно, те удължават сервизния живот на Conti Urban HA3 с до 20% в сравнение с традиционните регионални гуми.
Гумата Conti HA3 19.5 може да се използва за монтаж на всички мостове. В протектора са интегрирани индикатори за отбелязване на възможната дълбочина на пренарязване. Пренарязването дава възможност за по-дълъг сервизен живот на гумите с по-ниско съпротивление при търкаляне, като по този начин влияе непосредствено върху рентабилността на автомобилния парк. Подобно на всички останали автобусни гуми от серията Generation 3, каркасът на Conti Urban HA3 R 265/70 R19.5 също получава шанс за втори живот с възможностите за регенерат – едно ясно конкурентно предимство за компаниите, извършващи градски автобусни превози, които са принудени да съкращават своите разходи.

Гумата Conti Urban HA3 265/70 R19.5 е маркирана със символ M+S, което прави възможна целогодишната й експлоатация в много европейски региони.

Press Contact Annette Rojas
Annette Rojas