Продукти за транспорта

stage_goods_TT

Товарни гуми, сегмент Goods за превоз на стоки

Continental и MAN засилват своето сътрудничество

11/05/2015
pr_2015_05_11_man_strengthen_cooperation_uv_03-data
  • MAN TGX EfficientLine 2 е снабден с Conti EcoPlus за първоначално вграждане
  • Продуктовото портфолио от Conti Hybrid и Conti Scandinavia за първоначално вграждане при MAN
  • Continental многократно участва в изложението MAN Trucknology® Days

Хановер, 11 май 2015 г. Международният производител на гуми Continental е един от основните доставчици за концерна MAN и засилва своето дългогодишно партньорство с този производител на камиони и автобуси. Гумите за товарни автомобили Conti EcoPlus от серията Generation 3 се използват за първоначално вграждане на изключително икономичния влекач за превози на дълги разстояния MAN TGX EfficientLine 2. Нещо повече, MAN включва всички стандартни размери на товарните гуми Conti Hybrid, както и Conti Scandinavia в своето портфолио за първоначално вграждане.

Peter Matzke, Head of OE Truck Tires at Continental

“Имаме продължително партньорство с MAN от много години насам. Затова сме изключително горди, че нашите гуми Conti EcoPlus допринасят положително за икономичността на новия TGX EfficientLine 2,” подчертава Петер Мацке, ръководител на Отдела за първоначално вграждане на гуми за товарни превозни средства в Continental. “Много сме развълнувани от факта, че MAN приеха нашите продуктови линии Conti Hybrid и Conti Scandinavia за първоначално вграждане на техните автомобили.”, добавя той.

pr_2015_05_11_man_strengthen_cooperation_uv_01-data

Силното партньорство между двете компании беше демонстрирано и в края на м. март, когато Continental взе участие с информационен щанд в изложението MAN Trucknology®. С повече от 230 автомобила и участници от целия свят, международното събитие се оказа идеална платформа за среща с клиенти и представяне на предимствата на продуктовата линия Conti Hybrid.

christiane_pfeiffer
Dr. Christiane Pfeiffer