Продукти за леки автомобили / Ванове/ 4x4

stage_image1_lg

За компанията

Automotive Group - част от Continental AG

Иновации за едно мобилно бъдеще

article_66w_image1

Continental разработва интелигентни технологии за превоз на пътници и стоки. Като надежден партньор, международен доставчик за автомобилостроенето, производител на гуми и производствен партньор, тя предоставя устойчиви, безопасни, индивидуални и достъпни решения. През 2014 г. корпорацията генерира продажби от близо 34.5 милиарда евро със своите пет подразделения: „Шасита и безопасност”, „Интериор”, „Задвижващи системи” и ContiTech. Днес в Continental са заети над 205,000 служители в 53 държави.

Подразделението „Шасита и безопасност” разработва и произвежда интегрирани активни и пасивни технологии за безопасно шофиране, както и продукти, които подпомагат динамиката на автомобила. Продуктовото портфолио обхваща от контролни системи за електронни и хидравлични спирачки и контрол на шасита, до датчици, съвременни системи за подпомагане на водачите, електроника и сензори за еърбег системи, както и електронни системи за въздушно окачване, включително системи за почистване на предното стъкло и дюзи за почистване на фарове. Основният фокус е върху високото ниво на компетентност на системите и взаимодействието между отделните компоненти. Така продуктите и системните функции са разработени по модела на веригата от следствия SensePlanAct. Те формират основата за автоматизираното управление. „Шасита и безопасност” има повече от 38,000 служители по целия свят и генерира продажби от близо 7.5 милиарда евро през 2014 г.

Информационният мениджмънт и Интелигентните транспортни системи са самото сърце на подразделението „Интериор” , което предоставя широк асортимент от продукти за най-различни превозни средства. Продуктовото портфолио включва арматурни табла, мултифункционални дисплеи и дисплеи за предни стъкла, контролни модули, електронни системи за достъп до автомобила и информационни системи за гуми, радиа, информационно развлекателни системи,  периферни устройства и контролни панели, модули за климатичен контрол, телематични решения и услуги, софтуер, както и кабини. В „Интериор” работят повече от 36.000 души по целия свят и генерира печалби от близо 7.0 милиарда през 2014 г.

Подразделението „Системи за задвижване” разработва и произвежда иновативни и ефективни системни решения за задвижването на автомобила. Обширният асортимент от продукти включва бензинови и дизелови инжекторни системи, управление на двигателя, и контрол на трансмисията, включително датчици и задвижващи механизми, технологии за обработка на изгорелите газове, както и горивни системи, компоненти и системи за хибридни и електрически автомобили. „Системи за задвижване” има около 34.500 служители по целия свят и генерира продажби от около 6.5 милиарда евро през 2014 г.


Тук можете да намерите ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ за Automotive Group.

Този сайт използва cookies, за да подобри използването му от посетители. Открийте повече тук