Продукти за леки автомобили / Ванове/ 4x4

stage_image1_lg

За компанията

ContiTech

Иноватор и пионер в технологиите за продукти от каучук и пластмаса.

article_66w_image1

Като част от корпорацията Continental, подразделението ContiTech се нарежда сред водещите доставчици на множество продукти от технически каучук и е специализирано в технологиите за производство на пластмаси. Ние разработваме, произвеждаме и предлагаме високотехнологични продукти и системи за приложение в автомобилостроенето и индустрията в осем децентрализирани звена с пълна отговорност за печалбите. С около  30,000 служители в над  30 държави, ние предоставяме на нашите партньори иновативни решения, които изразяват нашия водещ принцип "Следващо ниво в инженерството". Като производствен партньор с ясно бъдеще пред себе си, ние конструираме решения, както заедно с, така и за нашите клиенти по целия свят.


Нашите поръчкови решения са специално пригодени да отговарят на търсенето на пазара. С широката ни компетентност в областта на материалите и процесите, ние сме в състояние да разработваме авангардни технологии, като същевременно гарантираме отговорно използване на ресурсите. Способни сме бързо да отговорим на важните тенденции в технологиите, каквито са например интегрирането на функциите, лекият инженеринг и намаляването на сложността, както и да предложим редица свързани продукти и услуги. По този начин, когато се нуждаете от нас, вие ще откриете, че вече сме наблизо. 

Тук можете да намерите ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ за ContiTech.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме предоставянето на най-добрата работа с нашия сайт. Щракнете тук, за да разберете повече или променете настройките на Вашите бисквитки