Продукти за леки автомобили / Ванове/ 4x4

stage_image1_lg

За компанията

Работа и кариери

Continental AG – Високоефективните продукти са резултат от високоефективна култура

Continental Career - Let your ideas shape the future

Спирачни системи, системи за задвижване и системи и компоненти за шасита, инструменти, информационно развлекателни решения, автомобилна електроника, гуми и технически еластомери - това е само малка част от широкото продуктово портфолио на Continental.

Continental - иновативни, международни, динамични

Continental се възприема като иновативно ориентирана технологична корпорация и е един от водещите световни доставчици за автомобилната индустрия. Към момента в корпорацията са заети близо 200,000 служители в 53 държави, а предварителните продажби за 2014 г. възлизат на над 34,5 милиарда евро.

През последните години корпорацията премина през динамични промени, растеж от световен мащаб, дължащ се не на последно място и на няколко придобивания, което допълнително подобри позициите на концерна в условията на глобална конкуренция. Фундаменталният опит, придобит от корпорацията по време на този процес на промяна, показва решаващата роля на корпоративната култура. Въпроси като "устойчивост", "авангардни иновации" и "печеливш растеж" са били изведени последователно на предна план.

Continental оформя бъдещето на мрежовата мобилност

Корпорацията прави индивидуалната мобилност по-безопасна, по-комфортна и по-устойчива. Със своите ключови компетенции, продукти и услуги, Continental, заедно със своите клиенти, подобрява безопасността, комфорта и удоволствието от шофирането. Продуктите на корпорацията, технологиите и процесите, спомагат за значителния й принос за една устойчива мобилност.

Нашите служители са ключът към успеха

Служителите са това, което най-вече прави Continental силна. Корпорацията очаква ангажираност и мотивация от своите служители. Тя възнаграждава отличните постижения и създава работни условия, необходими за повишаване и насърчаване на качеството на труда. Тя насърчава отдадеността, квалификацията, образованието и обучението, гъвкавостта и лоялността като нещо естествено. Значително се инвестира в работните места във всички области на корпорацията. Тя се ангажира с предоставяне на здравословни условия на труд и осигуряване на безопасност на работното място. Всички в Continental се радват на равни възможности, независимо от тяхната възраст, националност, пол, религия, раса или сексуална ориентация.

Брандът Continental като работодател

С нашия бранд като работодател ние изразяваме това, на което Continental е символ днес: Иновация, Интернационалност, Страст и Успех. 

Повече за нашия бранд като работодател можете да намерите тук