Продукти за леки автомобили / Ванове/ 4x4

stage_image1_lg

Sponsoring

Спонсорство

Футболен партньор от поколения

От първото си включване като футболен спонсор през 1995 г.(UEFA Champions League™), Continental разширява своите ангажименти към международния футбол.

sponsoring_02-Image

Continental винаги са били символ на комбинацията от контролирани емоции и сигурна защита. Точно както самият футбол, ние гарантираме спираща дъха ефективност на движението с перфектна стратегия. Включвайки национални и регионални отбори, както и световни футболни лиги като UEFA qualifiers™, UEFA EURO™ и разбира се FIFA World Cup™, нашето спонсорство се развива изключително успешно.

Но то не се изчерпва само с големите игри. Нито пък се влияе от разделението на половете. Като един от първите активни спонсори на международния футбол за жени, Continental подкрепя отбори от САЩ, Великобритания и Ирландия в този спорт, считан някога за изцяло мъжка територия.

sponsoring_04-Image

Нашата ангажираност обхваща също и потенциалните бъдещи футболни звезди. Our commitment includes also potential future football stars. Съзнавайки важността за формирането на следващо поколение таланти, Continental подкрепя усилията в тази посока от 2003 г. Популярните ContiTrainingCamps за момчета и момичета на възраст 7-13 г. и футболната академия Айнтрахт Франкфурт са добри примери в тази посока. И техните еквиваленти в целия свят допринасят за мобилизирането на ентусиазма към футболната игра от най-ранна възраст.

И вероятно след няколко години ние ще ги видим отново. Все пак ние подкрепяме също и различни мъжки и женски лиги U21.

Всичко това определя една важна особеност: нашето ярко присъствие във футбола не е просто въпрос на  чисто продуктово позициониране, а на истинската страст към спортовете на Continental. През 2005 г. ние дори инициирахме собствена футболна платформа www.contisoccerworld.com, която обединява цялата ни ангажираност и съответната футболна информация.

sponsoring_05-Image

ContiWarmUp

Програмата ContiWarmUp е един от безопасните начини да стигнете до там Това е вашата "обиколка за загрявка" преди голямото състезание на терена, която ви дава оптималната работна температура, също както една гума би го направила. Разработена в сътрудничество с множество престижни футболни треньори, тя ви показва как да направите безопасна загрявка и да избегнете травмите по време на играта. 

И така, започнете да се движите за една вълнуваща и безопасна игра, предоставена с внимание от Continental.

Our global Sponsorships at a glance.


sponsoring_05-Image
Допълнителна информация

Този сайт използва cookies, за да подобри използването му от посетители. Открийте повече тук