Продукти за леки автомобили / Ванове/ 4x4

stage_image1_lg

Vision Zero

Vision Zero (визия за нулева смъртност по пътищата)

Как Continental променя бъдещето на ежедневното шофиране?

Вече повече от 140 г. Continental е пионер в областта на пътната безопасност. Днес, със стратегията Vision Zero, компанията придава нов смисъл на това твърдение.


Стартирайте видеото

Развитие на компанията от най-добра в спирането до нулева степен на фаталните инциденти, нараняванията и катастрофите.

Като един от най-големите експерти по безопасност в световен мащаб, Continental си е поставил една амбициозна цел, която да бъде постигната в три последователни етапа: развитие на компанията от най-добра в спирането до създаване на предпоставки за нулева степен на фаталните инциденти, нулева степен на нараняванията и нулева степен на катастрофите. И има пълното основание за това. Само Continental познава в детайли цялостния процес на спиране – от педала до гумите.

Безопасността на пътя започва там, където гумата докосва пътя. Широко признати като експерти в областта на гумите, Continental вече повече от век работят за подобряването на безопасността на пътищата по целия свят. Ето защо, ние бихме желали да информираме възможно най-много водачи за ползите за безопасността от използването на високотехнологични гуми, напомпани до необходимото налягане и с подходяща дълбочина на протектора.

Отделно от предлагането на иновативни гуми, Continental Automotive Group вече са разработили революционни технологии, които днес могат да се видят при повечето автомобили: ABS, ESC и EBA са само част от тях. И това е само началото. С продължаващия възход на концепцията за "интелигентен" автомобил, сега, повече от всякога, има потенциал за постигане на Vision Zero.Continental е горд да предостави цялостния си експертен опит в областта на ключовите технологии за повече безопасност на движението, проправяйки път към постигането на Vision Zero.