Продукти за леки автомобили / Ванове/ 4x4

stage_image

Медии

Black Chili Driving Experience 2020

01/06/2020

Разбери тайната на първокласното сцепление – Continental Black Chili

Когато за първи път хванете волана на спортния суперавтомобил и почувствате на завоя силата, от която кръвта Ви заиграва и Ви полазват тръпки, научавате тайната на спортното шофиране и разбирате защо първокласните автомобилни гуми са толкова важни.

Искате ли да осъществите своите автомобилни мечти? Black Chili Driving Experience Ви предлага единствена по рода си възможност да прекарате четири незабравими дни, в които не само да се наслаждавате на шофирането на спортни автомобили по живописните улици на Прованс, но и да се поглезите подобаващо в престижни хотели и бутикови ресторанти.

Black Chili_2020_front

Честване по повод водещата роля на „Continental“ в автомобилната индустрия

Black Chili е »тайната подправка« на Continental: сместа, която гарантира, че автомобилните гуми могат да постигнат още по-добри резултати и още по-добро сцепление. Благодарение на многобройните проучвания, иновации и разработки, нейното въвеждане значително подобри ходовите и спирачните характеристики на високоефективните (UHP и uUHP) целогодишни гуми, като същевременно намали съпротивлението при търкаляне, осигурявайки по-добра издръжливост на гумите при всекидневна употреба.

Почти всеки трети нов автомобил, произведен в Европа, е фабрично оборудван с автомобилни гуми Continental. Тъй като Continental е не просто производител на гуми, но и предоставя решения за свързаност и развлечение, както и  много дребни, но важни аксесоари, като например дюзите за миене на фарове. Компанията осъществява приблизително 75 % от целия си международен бизнес като доставчик на автомобилни части, поради което не е изненадващо, че по-голямата част от новите автомобили е оборудвана с широка палитра други продукти, произведени от Continental като амортисьори, спирачни и други системи за сигурност (ABS, ESP, AEB и т. н)..

New content item
New content item


Автомобилните гуми SportContact 6, PremiumContact 6, ContiSportContact 5P и ContiSportContact 5, монтирани на автомобилите, които ще имате възможността да шофирате по време на събитието Black Chili Driving Experience, са особено подходящи за спортни автомобили, високопроходими SUV  и електрически модели  от най-висок клас. Всичките автомобили, включени в събитието - Jaguar I-Pace, Ford Mustang, Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 и BMW M240i, са оригинално оборудвани с автомобилни гуми Continental, което значи, че са изработени в тясно сътрудничество с автомобилния производител.

New content item

Как да спечелите и да заминете във Франция*?

За да отпразнува водещата си роля в автомобилната индустрия и индустрията на автомобилните гуми, Continental ще заведе щастливците на събитието Black Chili Driving Experience. Сред стоте участника с най-добри резултати в куиза във всяка отделна участваща държава ще бъде избран победител, който ще отиде на събитието заедно с придружител по свой избор .

За повече информация и участие посетете www.blackchili.bg.


*Събитието ще се състои през октомври тази година или през пролетта на 2021 година, като при организацията му ще бъдат спазени всички здравни ограничения и препоръки.

Допълнителна награда за всички участници в куиза

Всеки от Вас, който участва в куиза на www.blackchili.bg, ще получи специална отстъпка, от която ще може да се възползва при покупка на автомобилни гуми Continental от избрани оторизирани дилъри.

Контакт
press_contact_image_sidebar_luka_maselj
Luka Maselj

PR & Marketing communications B2C

Continental Adria pnevmatike d.o.o.
Zagrebška cesta 104
2000 Maribor
Slovenia

+386 24 50 34 48

+386 24 50 34 39