Black Chili Driving experience: победителите са определени

09/05/2019
Black_chilli_driving_experience

Black Chili Driving experience: победителите са определени

• Вече са определени щастливците, които ще усетят завоите на Прованс и ще изпитат невероятното сцепление на гумите Continental

Как иначе да отпразнуваме водещата роля в автомобилната индустрия, ако не с реализирането на мечтите на автомобилните запалянковци? Continental ще отведе група късметлии от регион Адрия, участвали във викторината с награди и спечелили одобрението на журито, на незабравимо четиридневно приключение в Прованс, където ще могат да изпитат гумите Continental, изработени от сместа за гуми Black Chili.

Повече от 12 000 души от 8 държави участваха в интерактивната викторина с награди, която се проведе онлайн. Докато гледаха атрактивни кадри от приключението Black Chili от миналата година, всеки един от тях се сблъска с въпроси относно безопасното спортно шофиране, марката Continental и гумите. Сред финалистите се класираха онези от тях, които с ентусиазъм и добри доводи успяха да убедят журито, че именно те заслужават да бъдат част от това незабравимо преживяване. Всеки един от тях получи уникалната възможност да покани на приключението още някого. Журито проведе кратко интервю с всички финалисти, избирайки победителите, които вече нетърпеливо очакват 23 май. Тогава всичко ще започне наистина.

От България нa Black Chili Driving Experience заминават Ангел Ангелов и Радослав Пенчев.

Какво предстои на победителите?

Победителите ще отпътуват за Франция със самолет, където ще бъдат настанени в престижен хотел, ще имат възможността да опознаят френската кухня, ще се наслаждават на красотата на Прованс и преди всичко ще изпитат незабравимо усещане зад волана на престижни спортни автомобили.

Разбира се, всичко ще се върти около гумите Continental, тъй като победителите ще се запознаят в детайли със сместа за гуми Black Chili – резултат от дългогодишни изследвания, иновации и развитие, осигуряваща по-добро сцепление и по-къс спирачен път както на мокри, така и на сухи пътища. Гумите Pnevmatike ContiSportContact 5, ContiSportContact 5P и SportContact 6 са част от оригиналното оборудване на автомобилите, които ще бъдат в основата на събитието и които победителите ще могат да тестват при шофиране. Те са: Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3, BMW M240i, Jaguar I-PACE и Ford Mustang GT.

press_contact_image_sidebar_luka_maselj
Luka Maselj