OE Heroes

15/01/2021

Легенди, движещи се с гуми Continental

Година преди 150-ия си рожден германският производител на гуми и водещ доставчик за автомобилната индустрия Continental се връща към историята си през творбите на нюйоркския артист Джулиан Монтаг. От ръката му се роди арт серията „Герои на оригиналното оборудване“, а в основата ѝ е партньорството с производителите на автомобили – като например групата Porsche. Автомобилите от портфолиото им представляват 9 от 24-те артистични изображения, като най-новото е за нов модел на годината за 2020 г. – Volkswagen ID.3.

Освен ID.3, с който те се подготвят за задвижваното с електричество бъдеще, са включени и легенди, като например Volkswagen T1 от 1950 г., Volkswagen Beetle от 1995 г., Porsche 911 от 1964 г., Volkswagen Golf I от 1974 г. и Audi Quattro от 1980 г. Те излизат на пазара фабрично оборудвани с гуми Continental, което означава, че марките автомобили са се доверили и продължават да се доверяват на технологиите за гуми на Continental да допълнят иновациите им в света на автомобилите.

press_contact_image_sidebar_luka_maselj
Luka Maselj