С Continental мечтите се сбъдват

09/07/2019
20_CONTINENTAL_BC_PR_porocilo_1800x945

С Continental мечтите се сбъдват

В края на месец май Continental отведе 16 щастливци от осем държави от Адриатическия регион на незабравимо 4-дневно приключение в Прованс, където зад волана на престижни автомобили изпитаха гумите Continental със сместа за гуми Black Chili.

На осем късметлии – от над 12 000 участвали в интерактивната игра с награди, беше дадена уникалната възможност да поканят на събитието придружител, с което самите те допринесоха за сбъдването на нечия друга мечта.

Всичко започна наистина на 23 май, четвъртък. След полета до Франция мечтите на участниците, които все още не знаеха какво могат да очакват, все повече се доближаваха до реалността. Те опознаха автомобилите и технологиите, които осигуряват по-висока степен на безопасност в движението и получиха първоначална информация за протичането на събитието. Пълната с очаквания нощ беше последвана от хармония от чувства, които още известно време ще отекват у тях. Екипирани само с карта с обозначение на трасето, зад воланите на престижни автомобили с най-добрите гуми на Continental, те се впуснаха в пътешествие из живописния регион.

Както споделиха и самите участници, дори в своите мечти не са си представяли такава палитра от неописуеми усещания. „Това няма как да се опише, трябва да го изживееш!“, казаха те. За техния комфорт се бяхме погрижи от първия до последния момент: от настаняването в престижни места и френската кулинария до приятелските срещи с всички участници и предимно до онова неописуемо усещане, когато подкарате спортния автомобил покрай каньона на река, вслушвайки се в отзвука на двигателя, създаден от чудесните пейзажи около вас.

В продължение на четири дни наградените вкусиха от върховите постижения в развитието и иновациите на Continental, тъй като изследваха завоите в Прованс с първокласното сцепление на гумите Continental с висок капацитет и сместа за гуми Black Chili. Тя е резултат от дългогодишни изследвания и гарантира по-добро сцепление и по-къс спирачен път както върху мокри, така и сухи настилки.

Гумите ContiSportContact 5, ContiSportContact 5P и SportContact 6 са част от оригиналното оборудване на автомобилите, които бяха във фокуса на събитието. Става дума за Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3, BMW M240i, Jaguar I-PACE и Ford Mustang GT. Наред с гумите, всички автомобили бяха оборудвани с голям брой други компоненти, произведени от Continental. Технологичният гигант от германския град Хановер, който през 2021 г. ще отбележи 150-годишнината от съществуването си, е сред водещите доставчици за автомобилната индустрия в глобален мащаб.

Black Chili Driving experience

Стартирайте видеото