Продукти за леки автомобили / Ванове/ 4x4

stage_image1_lg

Switch now to summer tires from Continental.

Brabus

Успешна история – Brabus и Continental

Image

1. Предизвикателства

Изобилие от ефективност и безкрайна мощност, но винаги в съчетание с комфорт

Независимо дали става дума за Smart-BRABUS Ultimate 112 с мощност от 112 конски сили, Viano V8 с 425 конски сили, GL 63 biturbo с 650 конски сили, или дори Rocket с мощност от 800 конски сили и невероятния въртящ момент от 1 100 Nm (електронно ограничен) – всеки от суперавтомобилите BRABUS може да се похвали с най-висока ефективност в своя клас. Но също така и техните серийни модели тунинговани скоростни автомобили са начело в онова, което се предлага от производителите в индустрията. 

Image

Широкият спектър от различни автомобили, в съчетание с огромната генерирана мощност и допълнителните аксесоари, увеличаващи теглото, всичко това се свежда до гумите, използвани във връзка със специалните изисквания за ефективност и устойчивост.

Image

2. Ефективност

Висока ефективност през цялото времевинаги с подходящата гума

Вътрешните производствени отдели позволяват на BRABUS да достигне вертикално пазарно развитие, уникално за този сектор от индустрията. Качеството налага на BRABUS да залага на собствени разработки и компоненти и продуктите представляват важни достижения в автомобилната индустрия.

Image

В лицето на Continental, BRABUS печели технологичен партньор, който разполага както с богат експертен опит в производството на спортни високотехнологични продукти, така и със страст и компетентност по отношение на технологиите и ефективността.

Заедно, двете компании обединяват своята компетентност в разработването и тестването на най-новите гуми ContiSportContact. Целта е да се постигне технологичен напредък и да се произведат високоскоростни висококачествени гуми с индекс ZRZ (>240 km/h), които винаги да отразяват най-новите тенденции по отношение на прецизността при завиване и спирачните характеристики.  Това гарантира безопасно спортно шофиране.

Image
Image

3. Успех

Техническият прогрес върви наред с конструктивното партньорство в областта на високите скорости и полезния принос на всички нива на разработката. Всичко това е постигнато, без да се откъсва поглед от общата мисия, а именно – контролируема висока ефективност при всички скорости, без оглед на категорията на автомобила. Кооперативното партньорство между BRABUS и Continental е изключително. Резултатите са впечатляващи. За да гарантират, че това ще продължи и за в бъдеще, на Международното автомобилно изложение в Германия IAA 2011, двете компании подписаха споразумение за партньорство.