Продукти за леки автомобили / Ванове/ 4x4

stage_image1_lg

Switch now to summer tires from Continental.

TechArt

Турбо за турбото: TechArt тунинг за Porsche

erfolgsstory_techart_01

1. Предизвикателства

Porsche 911 Turbo - една легенда на четири колела

Porsche 911 Turbo е една легенда на четири колела, един наистина специален автомобил, който заема челно място в своя клас. Всеки, който търси възможности за оптимизиране на този автомобил, трябва да знае точно какво прави – именно тук се намесва TechArt. На автомобилното изложение в Женева през март 2010 г, специалисти по фино тунинговане от Леонберг представиха своята изчерпателна програма за оптимизация по поръчка за последния фейслифт на 911 Turbo. Остава само едно предизвикателство: да се увеличи ефективността на автомобила.

erfolgsstory_techart_02

Именно тук започва близкото сътрудничество с Continental. Безспорно, по-голямата ефективност на пътя е възможна само при достатъчно ниво на сцепление. И все пак, справянето с нови предизвикателства винаги е много по-забавно, когато е в екип!

erfolgsstory_techart_03

2. Ефективност

Повече мощност за Turbo 

Повече мощност за Turbo – именно това трябва да осигури комплектът за ефективност TechArt TA 097/T2. Модификациите на двигателя включват няколко съществени поръчкови компонента: въздушен филтър TechArt Sport, комплект изпускателен колектор TechArt и изпускателна система TechArt Sport. Модификациите са оптимално хармонизирани, благодарение на новопрограмираната система за управление на двигателя.

erfolg_detailseite_forcecontact

Този комплект за ефективност е проектиран да ви изведе директно в скоростната лента. Подобреното Porsche 911 Turbo без усилия се нарежда сред най-бързите автомобили в света. Той ще ви изстреля от 0 до 100 km/h за феноменалните 2.9 секунди, а лимитът от 200 km/h ще бъде преминат само 6,4 секунди по-късно. Най-високата скорост също е сензационна: едва след достигане на 333 km/h скоростомерът отказва да помръдне нататък.

При такава ефективност, вие се нуждаете от гума, която е наистина специална. ContiForceContact е оптималното решение в този случай. Тъй като гумата представлява перфектно съчетание между офроуд и спортна гума, не се налага да правите компромис с удоволствието от шофирането или с безопасността при високи скорости. Гумата е перфектна и за всекидневна употреба, което означава, че след състезанието с нея може да се приберете и до вкъщи.

3. Успех

Резултатът е автомобил, който без усилия застава начело.

С работата върху Porsche 911 Turbo, TechArt и Continental показаха каква ефективност може да бъде постигната, когато компания за тунинг и производител на гуми работят в тясно сътрудничество. Резултатът е автомобил, който без усилия застава начело.

erfolgsstory_techart_04

3,8 литров двигател, сензационни 620 к.с. при 6 400 оборота в минута, изключително ускорение и впечатляваща максимална скорост. Максималното функционално качество се съчетава с перфектна изработка и резултатът е безпрецедентна ефективност на много нива.