Продукти за леки автомобили / Ванове/ 4x4

stage_image1_lg

Extended mobility solutions

ContiSportContact™ Vmax

Стандартна безопасност до 360 км/ч.

tire_image1

Автомобил

Лято

Спортни

ContiSportContact™ Vmax

Серийно производство, Ефективност при изключително високи скорости.

Бързи факти

  • Изключителна безопасност отвъд делението за 300 km/h
  • Превъзходна стабилност по посока на движение
  • Спортен и атрактивен профил
tire_image1

Технически особености

Изключителна безопасност отвъд делението за 300 km/h.

Увеличеният брой на ламелите във вътрешната зона на протектора на ContiSportContact™ Vmax образува по-гъвкава структура в профила и спомага за намаляване на отделянето на топлина. Ясно изразените охлаждащи канали също отвеждат топлината извън ребрата на профила. Освен това, изключително здравите материали на пояса и подпротекторния слой противодействат на центробежните сили, действащи при високи скорости. Така че, ако кракът ви не слезе от педала на газта през целия път, можете да бъдете уверени, че ContiSportContact™ Vmax ще ви осигури безопасност чак до 360 km/h.

Стартирайте видеото
1_vmax_cooling_grooves

Превъзходна стабилност по посока на движение.

За осигуряване на още по-голяма стабилност по посока на движение, конструкцията на странѝцата на ContiSportContact™ Vmax е адаптирана специално да издържи на напрежението, което се генерира от екстремните центробежни сили.

Подсилените обръчи на борда поглъщат увеличеното напрежение по-ефективно и предоставят на гумата уникални характеристики на шофиране във високоскоростния сегмент.

Стартирайте видеото
2_vmax_sidewall

Спортен и атрактивен профил.

Както може да се убедите от пръв поглед, динамичният профил на ContiSportContact™ Vmax е специално проектиран така, че да съответства на възможностите на автомобилите с голяма мощност. Нейните най-забележителни отличителни особености са надлъжните и напречните канали в раменната област. ContiSportContact™ Vmax – впечатляваща ефективност, изчистен дизайн.

Стартирайте видеото
3_vmax_structure
tire_image1

Етикет за гуми на ЕС

tire_image1

Стойностите на Етикета за гуми на ЕС варират според размера на гумата. За допълнителните размери гуми, те са показани в продуктовия асортимент по-долу. Можете да намерите стойностите на етикета, съответстващи на вашия размер гуми и като кликнете директно на "Генериране на етикет на ЕС". 

За повече информация за Етикета за гуми на ЕС, моля натиснете тук.

Показване на Етикет на ЕС


Този сайт използва cookies, за да подобри използването му от посетители. Открийте повече тук