Продукти за транспорта

Икономичност на гориво, съчетана с отлично поведение на пътя.

Група за автомобилостроене

Иновации за едно мобилно бъдеще

article_66w_image1

Continental разработва интелигентни технологии за превоз на пътници и стоки. Като надежден партньор, международен доставчик за автомобилостроенето, производител на гуми и производствен партньор, тя предоставя устойчиви, безопасни, индивидуални и достъпни решения. През 2014 г. корпорацията генерира продажби от близо 34.5 милиарда евро със своите пет подразделения: „Шасита и безопасност”, „Интериор”, „Задвижващи системи” и ContiTech. Днес в Continental са заети над 205,000 служители в 53 държави.

Подразделението „Шасита и безопасност” разработва и произвежда интегрирани активни и пасивни технологии за безопасно шофиране, както и продукти, които подпомагат динамиката на автомобила. Продуктовото портфолио обхваща от контролни системи за електронни и хидравлични спирачки и контрол на шасита, до датчици, съвременни системи за подпомагане на водачите, електроника и сензори за еърбег системи, както и електронни системи за въздушно окачване, включително системи за почистване на предното стъкло и дюзи за почистване на фарове. Основният фокус е върху високото ниво на компетентност на системите и взаимодействието между отделните компоненти. Така продуктите и системните функции са разработени по модела на веригата от следствия SensePlanAct. Те формират основата за автоматизираното управление. „Шасита и безопасност” има повече от 38,000 служители по целия свят и генерира продажби от близо 7.5 милиарда евро през 2014 г.

Информационният мениджмънт и Интелигентните транспортни системи са самото сърце на подразделението „Интериор” , което предоставя широк асортимент от продукти за най-различни превозни средства. Продуктовото портфолио включва арматурни табла, мултифункционални дисплеи и дисплеи за предни стъкла, контролни модули, електронни системи за достъп до автомобила и информационни системи за гуми, радиа, информационно развлекателни системи,  периферни устройства и контролни панели, модули за климатичен контрол, телематични решения и услуги, софтуер, както и кабини. В „Интериор” работят повече от 36.000 души по целия свят и генерира печалби от близо 7.0 милиарда през 2014 г.

Подразделението „Системи за задвижване” разработва и произвежда иновативни и ефективни системни решения за задвижването на автомобила. Обширният асортимент от продукти включва бензинови и дизелови инжекторни системи, управление на двигателя, и контрол на трансмисията, включително датчици и задвижващи механизми, технологии за обработка на изгорелите газове, както и горивни системи, компоненти и системи за хибридни и електрически автомобили. „Системи за задвижване” има около 34.500 служители по целия свят и генерира продажби от около 6.5 милиарда евро през 2014 г.


Тук можете да намерите ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ за Automotive Group.