Продукти за транспорта

Икономичност на гориво, съчетана с отлично поведение на пътя.

Велосипедни гуми

Германско инженерство От 1871 г.

New content item

Над 100-годишният опит в разработката и производството на велосипедни гуми отрежда на компанията уникално място в рамките на индустрията.

Continental е единственият немски производител на велосипедни гуми, който произвежда своите гуми в Германия. Съзнанието за това служи като мощен импулс за това, нашите инженери и всички останали участници в производствения процес, да се стремят непрекъснато към по-нататъшни иновации.

В центъра за технологии и разработки в Корбах ние постоянно разработваме нови революционни технологии, каквито са ненадминатата смес Black Chili и изключителната технология с брекер, устойчив на спуквания Vectran™, и двете използвани в професионалното състезателно колоездене.

Споменатите технологии изискват сложни процеси, за да се гарантира легендарното качество на нашите крайни продукти, като тези иновации, наред с технологиите ProTection и RaceSport за производство на гуми за планински велосипеди (MTB), могат да бъдат произведени само в нашата фабрика в Германия – „Ръчно произведено в Германия”.

За да можем да предложим най-добрата гума за всяко приложение, ние разчитаме еднакво на диалога с нашите професионални състезатели, с любители велосипедисти и с обикновените хора, каращи велосипеди.

Като глобална компания, Continental поддържа и високотехнологични производствени мощности извън Германия, където гумите се произвеждат за вас с еднаква грижа и всеотдайност. Онова, което обединява всички велосипедни гуми Continental е, че те са разработени в нашия технологичен център в Корбах, Германия, където те са подложени и на строг качествен контрол.

Най-същественото за всички наши продукти и технологии е скрито зад фразата „Ръчно произведено в Германия”.

Забавлявайте се, докато изпробвате продуктите на Continental! Екипът ни работи усилено за вас!

New content item