Продукти за транспорта

Икономичност на гориво, съчетана с отлично поведение на пътя.

Леки и лекотоварни гуми

Леки и лекотоварни гуми

article_66w_image1

Continental е един от водещите производители на леки и лекотоварни гуми (PLT) в Европа и четвърти по големина   в света производител на леки гуми за оригинално оборудване и за пазара за смяна. Основан в Хановер, Германия, през 1871 г, сега Continental е един от водещите световни доставчици за автомобилостроенето. С повече от 200,000 висококвалифицирани служители в над 310 локации и 51 различни държави, ние значително и устойчиво допринасяме за прогреса в индустрията. С нашите продукти и услуги, ние даваме своя принос за безопасна, икономична и екологично ефективна мобилност.

Подразделението за леки и лекотоварни гуми включва марките Continental, Uniroyal, Semperit, Barum, General Tire, Viking, Gislaved, Mabor и Sportiva. Continental, нашият първокласен бранд, се радва на водеща позиция в сегмента за първоначално вграждане и бизнеса със смяна на гуми. 

Като бранд с богато минало, Continental е натрупал огромно познание и компетентност, което го прави един от водещите световни производители на първокласни гуми и доставчици за автомобилната индустрия. Нашите дългогодишни задълбочени проучвания и тестове са показали, че гумите са важни не само за цялостната ефективност на автомобила, но имат огромно влияние и върху спирачната мощност. Ето защо ние не спираме да оптимизираме нашата продуктова гама, за да гарантираме, че нашите гуми винаги предлагат отлично спиране, максимална безопасност и удоволствие от шофирането.