Продукти за транспорта

Икономичност на гориво, съчетана с отлично поведение на пътя.

Иновации, печелещи награди

Награда „Йозеф фон Фраунхофер” за 2015 г, присъдена за каучука от глухарче

Институтът „Фраунхофер” и Continental бяха удостоени с престижната награда „Йозеф фон Фраунхофер” за техните съвместни изследвания върху каучука от глухарче. 

Прочети повече

Международна награда за устойчиво развитие за Conti Coach HA3

Continental получи награда за устойчиво развитие за достижения в технологичните разработки. Автобусната гума Conti Coach HA3 печели Международната награда за устойчиво развитие за 2015 г. на списание Busplaner, в категорията „Гуми и услуги, свързани с тях".

Прочети повече

Continental печели наградата GreenTec 2014 за каучука от глухарчета

Съвместният проект за разработка в Института "Фраунхофер" е отличен с най-голямата европейска награда за икономика и екология в категорията "Автомобилизъм".

Прочети повече

Continental с отличие за своята фабрика ContiLifeCycle в Хановер

Image

Tire Technology International даде висока оценка на Continental за рециклирането на каучук от употребявани гуми във връзка с регенерирането на товарни гуми в завода  ContiLifeCycle в Хановер.

Прочети повече

Continental е обявен за „Производител на гуми на годината”

Image

Continental получи награда от търговското списание Tire Technology International. Жури от международни експерти обяви  Continental за Производител на гуми за 2014 г.

Прочети повече

Европейска награда за устойчиво развитие за завода ContiLifeCycle

Continental получи европейска награда за устойчив транспорт за своя нов завод ContiLifeCycle в Хановер-Щокен, който комбинира съвременно техническо регенериране на гуми с екологично рециклиране на каучук. 

Прочети повече