Продукти за транспорта

Икономичност на гориво, съчетана с отлично поведение на пътя.

ContiLifeCycle™

Заводът ContiLifeCycle

Image

Заводът ContiLifeCycle интегрира високотехнологично съоръжение за регенерат на товарни и автобусни гуми с патентован агрегат за рециклиране на каучук от индустриален мащаб. Технологията, разработена от Continental, е призната за екологична иновация от Германското федерално министерство на околната среда 

Прочети повече

ContiLifeCycle™ по света

Клиенти по целия свят се ползват от предимствата на нашата технология ContiLifeCycle™. Любопитни ли сте да разберете повече за дейностите, свързани с ContiLifeCycle™?

Прочети повече

Заводът CLC в Хановер-Щокен задава нови стандарти за устойчиво развитие

Новият завод ContiLifeCycle е единственото производствено съоръжение в света, което обединява рециклирането и регенерирането под един покрив и по този начин задава нови стандарти за устойчиво развитие.

Прочети повече

ContiLifeCycle в Америка

Image

Днес Continental има повече от 30 оторизирани дилъри на ContiTread в Канада, САЩ, Мексико, Еквадор, Чили и Бразилия.

Прочети повече

Нашият завод ContiLifeCycle в Петалинг Джая, Малайзия

Image

Планирането и подготовката на завода за регенерат ContiLifeCycle започва в средата на 2011 г. с проектирането на нови производствени помещения, модернизация на оборудването и нова система за управление на производството.

Прочети повече

Continental LifeCycle™: Втори живот на гумите за един по-чист свят

Image

Бизнес подразделението за производство на специализирани гуми на Continental предлага регенерирана гума от плътен каучук, наречена Continental LifeCycle™.

Прочети повече