Продукти за транспорта

Икономичност на гориво, съчетана с отлично поведение на пътя.

ContiLifeCycle™ по света

Клиентите по целия свят се ползват от предимствата на ContiLifeCycle™. Любопитни ли сте да получите обща представа за нашите дейности? Разгледайте мненията на нашите ContiLifeCycle експерти в регионите Европа и Близкия изток (ЕМЕА), Азия и Тихия океан (APAC), Америка, както и от бизнес подразделението Специализирани гуми.

Кристиан Сас, Директор на бизнес подразделение Регенериране на гуми за камиони и автобуси, регион Европа и Близкия изток:

Ние вложихме всичките си знания от областта на проектирането и производството на гуми в нашия завод ContiLifeCycle, като по този начин достигнахме ново ниво по отношение на ефективността и характеристиките на продуктите. С произвеждането на регенерирани гуми с характеристики, които са на едно ниво с тези на новите гуми, Continental предприема стратегическа стъпка и отбелязва нова ера в своята дейност ContiLifeCycle.

Джон Барнс, Мениджър ContiLifeCycle за Америка:

Към момента ние разполагаме с 30 оторизирани дилъри на ContiTread за Америка. Нашата цел е да допълним лицензите си за ContiTread и да предложим цялостна продуктова оферта, която да позволи на дилърите да развият своя бизнес с първокачествени продукти, инженеринг, технически асистанс, както и с експлоатационна поддръжка.

Жоао Алмейда, Ръководител на отдел Производство и R&D регенерат, регион Азия и Тихия океан:

С въвеждането на производството на предварително вулканизирани протектори в Малайзия, ние сме готови да приложим концепцията ContiLifeCycle за регион Азия и Тихия океан. Фабриката работи с пълни обороти и доставя на нашите партньори от мрежата ContiLifeCycle в целия регион висококачествени, предварително вулканизирани протектори.

Филипе Барабинот, Ръководител на отдел Маркетинг специализирани гуми

Благодарение на 65-процентния дял на рециклирания материал в нашите гуми ContiLifeCycle, ние ще можем да спестим приблизително 360 тона материал за производството на нови гуми през 2014 г. Повторното използване на подбрани каркаси също намалява и цената на продукта. Подкрепяйки тази широкомащабна инициатива за рециклиране, нашите клиенти ще помогнат за намаляване на броя употребяваните гуми, които трябва да се предадат като отпадък, както и за намаляване на емисиите на променящия климата СО2.