Продукти за транспорта

Continental_Construction_Innovation_Day_Aerial_Image
Conti CrossTrac
Construction Innovation Day 2018

Решения за гуми за вашата

строителна компания.

Два свята. Едно решение.

Новата Conti CrossTrac.

Ден за иновации в строителната промишленост за 2018 г.

Ако се занимавате със скали и строителство, ние ще проправим пътя.

Пътна поддръжка, строителство на сгради, дърводобив – транспортът към и от строителните обекти може да е трудна задача. За да успеете, ще се нуждаете от оборудване, което работи надеждно, на пътя и извън него, ден след ден.

Трудни обекти. Дълги пътувания. Conti CrossTrac. Просто продължавате напред.

Новото портфолио от гуми Conti CrossTrac е проектирано на базата на най-новите технологии за гуми за камиони и дългогодишния опит на Continental, знаейки че гумата трябва да отговаря на изискванията на много различни приложения.

Докато се изкачвам по тесни и каменисти пътища, наистина трябва да разчитам на моите гуми. Със своето много добро сцепление и високо ниво на издръжливост, гумите за строителни машини на Continental се оказаха отличен избор за моите нужди.

Джузепе, шофьор във фирмата Toscana Scavi S.r.l., базирана в Италия

Време е за пренарязване на грайфера? Запознайте се с ContiLifeCycle.

Модерните решения на Continental за горещ и студен регенерат осигуряват допълнителен пробег при втори и дори трети експлоатационен живот. Това не само ще е от полза за вашия бюджет, но и за околната среда – повторната употреба на корпуса на гумата спестява енергия и ресурси.

Дни за иновации в строителната промишленост за 2018 г., Малага.

Новата Conti CrossTrac за смесена употреба на/извън пътя отпразнува своята премиера на Дните за иновации в строителната промишленост на Continental за 2018 г. в Малага между 17 и 19 април.

Преминете на следващото ниво. С цифрово наблюдение на гумите.

Недостатъчно добре напомпаните гуми са основна причина за повреди, престой и намален експлоатационен живот на корпуса. Ето защо проверката за правилно налягане и температура е ключова. Открийте нашите цифрови решения за наблюдение на гумите ContiPressureCheck™ и ContiConnect™.

Новата Conti CrossTrac.