Продукти за транспорта

Conti CrossTrac

Два свята. Едно решение.

Два свята. Едно решение.

Conti CrossTrac. Просто продължавате напред.

Conti CrossTrac tire line


Сложно предизвикателство. Компетентно решение.

Новото портфолио от гуми Conti CrossTrac е проектирано на базата на най-новите технологии за гуми за камиони и дългогодишния опит на Continental, знаейки че гумата трябва да отговаря на изискванията на много различни приложения. Резултатът е балансирана гъвкавост с изключителна издръжливост, сцепление и здравина за сурови условия извън пътя, както и плавно движение на пътя – портфолио от гуми толкова гъвкаво и приспособимо, колкото вашият бизнес изисква. Освен това, с първокласните гуми на Continental се възползвате от едно цялостно решение за вашия бизнес. Гумите Conti CrossTrac са идеални за цифровите решения за наблюдение на гуми ContiConnect™ и ContiPressureCheck™. А след като се износят, ще получат втори живот като част от ContiLifeCycle™.

Conti CrossTrac HD3

Неудържими на неравен и чакълест път

Благодарение на подобрената си устойчивост срещу отчупване на парчета каучук и срязване, гумите Conti CrossTrac се доказват като наистина сериозни работяги при всякакви условия на и извън пътя и при най-сурови условия.

Conti CrossTrac HD3 Tread

Надеждно шосейно поведение

Гумите Conti CrossTrac перфектно отговарят на всичките ви шосейни изисквания – те осигуряват висок пробег, плавно управление и намален разход на гориво.

Интелигентни по издръжлив начин. Сцепление в тежки условия и гъвкавост.

Обикновено оптимизираните за сцепление протектори с широки жлебове водят до по-голямо и по-бързо износване по сухи пътища с настилка. Но с иновативния дизайн на протектора и изключително модерните каучукови смеси, новата Conti CrossTrac осигурява върховния баланс между ефективност на песъчливи и павирани пътища.

Conti CrossTrac HS3

Оптимално управление за завиваща ос

Гумите Conti CrossTrac HS3 разполагат с оптимизиран дизайн с четири жлеба с големи ребра за изравнено налягане по целия отпечатък. Отличните износоустойчиви свойства имат невероятна ефективност както по пътища с настилка, както и по неутъпкани повърхности.

Conti CrossTrac HD3
Conti CrossTrac HD3 Tread Pattern

Надеждно сцепление за задвижваща ос

Гумите Conti CrossTrac HD3 предоставят еднопосочен протектор за отлична ефективност на износване и сцепление на и извън пътя.

Conti CrossTrac HT3
Conti CrossTrac HT3 Tread Pattern

Висок пробег за теглена ос

Гумите Conti CrossTrac HT3 разполагат с още по-издръжлив и устойчив на износване дизайн за допълнителна странична стабилност. Гъвкавият протектор в центъра се приспособява към всякакви повърхности и намалява опасността от разкъсване или спукване.

Natural rubber. Activated carbon.

1. Carbon black against cuts

A distinctive type of activated carbon black in the compound mixture ensures impressive cut resistance and stability against punctures.

2. Naturally resistant

An extra-high amount of natural rubber guarantees outstanding robustness and chip and chunk resistance.

3. Combining two worlds.

Blending different compounds for the cap and base allows conflicting application requirements to be balanced out. The base compound is optimized for low rolling resistance, whereas the cap compound is designed for optimum traction.