Продукти за транспорта

Conti CrossTrac

Два свята. Едно решение.

Гумите Conti CrossTrac имат по-дълъг експлоатационен живот.

Първо престържете. После пренарежете. Гумите Conti CrossTrac имат по-дълъг експлоатационен живот.

Първокласни каучукови смеси, много опит, както и допълнителни 2,5 см каучук. От това са направени гумите Conti CrossTrac. А благодарение на здравия им корпус, тези гуми издържат доста повече от един експлоатационен живот.

Стартирайте видеото

1. Дълготраен корпус

Дълготрайният корпус, със своята великолепна структурна стабилност, е една от причините гумите Continental да са толкова икономични. Повече каучук в контактната корона на гумата добавя допълнителен слой защита и намалява риска от спуквания.

2. Изключително стабилен борд

Направен от изключително стабилни смеси за значително намалена умора на материала. Местоположението на борда гарантира оптимално разпределение на товара при всякакви условия на натоварване.

ContiLifeCycle

Време е за пренарязване на грайфера? Запознайте се с ContiLifeCycle™

Модерните решения на Continental за горещ и студен регенерат осигуряват допълнителен пробег при втори и дори трети експлоатационен живот. Това не само ще е от полза за вашия бюджет, но и за околната среда – повторната употреба на корпуса на гумата спестява енергия и ресурси.

ContiRe™ – за наистина нажежена ефективност

Гумите горещ регенерат се подновяват от борд до борд, прилагайки същите технологии като при новите гуми на Continental. Всяка гума ContiRe™ е обстойно тествана за качество и има всеобхватна гаранция.

Conti CrossTrac ContiTread

ContiTread™ – хладнокръвен избор

Портфолиото на Continental от предварително вулканизирани протектори за студен регенерат се базира на нова технология за гуми. За да се гарантира най-високо качество на продукта и процеса, пренарязването на грайфера се извършва от сертифицирана партньорска мрежа.


Разберете повече за ContiLifeCycle™.