Продукти за транспорта

stage_goods_TT

Товарни гуми, сегмент Goods за превоз на стоки

Нова революционна продуктова линия за регионални и междуселищни превози

Conti Hybrid Tire Family for Maximum Service Life

14/04/2015

Lorem ipsum dolor sit amet

  • Continental представя Conti Hybrid на Търговското автомобилно изложение в Бирмингам през 2015 г.
  • Специално разработена продуктова линия за до 20% по-дълъг сервизен живот и 6% по-голяма икономия на гориво
  • Устойчиво оптимизиране на разходите с решения за пренарязване и регенериране 

Хановер, Бирмингам14-ти април 2015 г. Новата продуктова гама Conti Hybrid задава нови стандарти в регионалния междуселищен транспорт. Чисто новият дизайн на тази гума е разработен специално да бъде подходящ за приложение както на регионални пътища, така и на магистрали. Това е отговорът на първокласния немски производител на гуми Continental на нарастващия обем на междуселищните превози. Продуктовата линия се характеризира със значително подобрена продължителност на живота и изключителна горивна ефективност, като гарантира на превозвачите устойчиво оптимизиране на техните разходи и им помага да направят техния автомобилен парк възможно най-икономичен. Гумите от семейството на Conti Hybrid са перфектно пригодени една към друга и са специално проектирани за регионален транспорт с движение по магистрали.

Следвайки пускането на пазара на новата гума за управляем мост Conti Hybrid HS3 през втората половина на 2014 г, сега гумите за двигателен мост Conti Hybrid HD3 и 22.5 инчовата гума за ремаркета Conti Hybrid HT3 допълват това изцяло ново поколение гуми, проектирани да отговорят на високите изисквания при регионалните и междуселищни превози.

20150414newproductline-Image (1)

Продуктовата линия Conti Hybrid е специално разработена за комбинирана употреба на регионални пътища и магистрали и предлага до 20% по-дълъг сервизен живот и 6% по-голяма икономия на гориво.

Conti Hybrid HS3 – максимален сервизен живот с намален разход на гориво
Новият дизайн на протектора с голям обем на износване Plus Volume Pattern е разработен за гумата за управляем мост Conti Hybrid HS3, предлагайки 17% подобрение на сервизния живот. В допълнение, оптимизираното разположение на материала в протектора намали съпротивлението при търкаляне.

Високите нива на безопасност, отличното поведение при мокро време през целия живот на гумата и постоянните отлични спирачни характеристики, превръщат новата Conti Hybrid HS3 в перфектната универсална гума.

Conti Hybrid HS3 се отличава както с маркировка Mud + Snow (M+S), така и с алпийски символ (3PMSF).

 

Conti Hybrid HD3 – оптимално сцепление, километър след километър
Новата гума за двигателен мост Conti Hybrid HD3 предлага впечатляващо 20% увеличение на сервизния живот в сравнение с предходния продукт. Това подобрение се дължи основно на новия блоков дизайн, който съчетава  равномерно разпределени ламели с 3D геометрия. Тези ламели, достигащи до почти две трети от общата дълбочина на протектора, дават по-голяма стабилност на блоковете и следователно изключително подобрено поведение на износване. В допълнение, изпълнявайки ролята на ръбове на сцепление, ламелите осигуряват особено добро сцепление през целия живот на Conti Hybrid HD3, включително при ускоряване и спиране на мокър път.

Новоразработени каучукови смеси са използвани, както при протектора, така и при странѝцата на Conti Hybrid HD3. Новата полимерна каучукова смес, използвана при протектора, е специално разработена за увеличаване на сервизния живот, а оптимизираната каучукова смес на странѝцата подобрява горивната ефективност на тази гума за двигателен мост.

Conti Hybrid HD3 се отличава както с маркировка Mud + Snow (M+S), така и с алпийски символ (3PMSF).

 

 

Conti Hybrid HT3 – специална смес за по-дълъг сервизен живот, горивна ефективност и ефективно сцепление при мокри пътни условия
Conti Hybrid HT3 придава завършен вид на новата линия гуми. Каучуковите смеси, използвани при тази гума, са специално разработени за гуми за ремаркета и могат да се похвалят със значителни спестявания в сравнение с вече доказалия се предходен продукт. Като пример може да бъде посочена новоразработената смес на протектора, която допълнително увеличава сервизния живот на Conti Hybrid HT3 с 8%. Като допълнение, новата смес подобрява сцеплението на гумата, достигайки клас "B" на етикета за гуми на ЕС за своето поведение на мокър път. Conti Hybrid HT3 получи оценка "B" на етикетна за гуми на ЕС и в категорията за горивна ефективност. Постигнато е 6% намаляване на разхода, посредством оптимална комбинация от каучукова смес в протектора и странѝцата и оптимизираната геометрия на каналите на протектора. Гумата за ремаркета Conti Hybrid HT3 се отличава също и със символ M+S.

Възможността за регенериране също е подобрена при всички гуми от 3-то поколение Conti Hybrid. Новите нишки "5+1" увеличават ефективността на известната конструкция с четирислоен  триъгълен пояс и й придава ново измерение. Дългосрочната икономичност с помощта на концепцията  ContiLifeCycle е подсилена допълнително чрез въвеждането на индикатори за пренарязване и при трите модела гуми.

Контакт
Mojca Lackovič
Mojca Lackovič

Marketing Communications Truck

Continental Adria pnevmatike d.o.o.

Zagrebška cesta 104

2000 Maribor

Slovenia

+386 2 450 34 35

+386 2 450 34 39