Продукти за транспорта

New content item

Подгответе автопарка си за бъдещето.

Словения: BZ Transport

Serbia-Slovenia_MG_5971_web

BZ Transport е основана в Словения през 2010 г. Дейността на дружеството е да транспортира нови и употребявани автомобили от Европа. Директорът Slobodan Okosanović ни предоставя повече информация за бизнеса и опита си с цифровите решения на Continental. За него ключът към успеха са хората, с които работят, а засега служителите и бизнес партньорите са доволни от системата на Continental.


Защо проявихте интерес към решение за следене на налягането в гумите?

За по-добър и по-лесен контрол и най-вече от съображения за сигурност. Предимствата на системата са ниски разходи и по-високо ниво на сигурност. Но нямахме никакви съмнения относно системата в началото. Ако се съмнявах в нея, нямаше изобщо да я монтирам.


След като вече я използвате, какво харесвате в ContiPressureCheck? Какви са основните предимства за Вас?

Винаги разполагаме с точна информация по всяко време. Дори можем да видим историята. Най-голямото предимство на системата е безопасността. Ако нещо се случи с гумата, е по-лесно да се разбере дали причината е неправилно въздушно налягане или прегряване. Освен това е по-лесно да се оцени защо се получават проблеми.


Как ContiPressureCheck/ContiConnect™ Ви помогна да подобрите бизнеса си?

Трябваше да извършваме контрол на гумите на всеки два месеца, но сега това не е необходимо. Разходите за контрол бяха намалени, а същевременно контролът на гумите се увеличи.

serbia-bz-transport-quote
Serbia-Slovenia_MFP_1030_be

Има разлика, защото разполагаме с постоянен преглед на правилното налягане в гумите, което води и до по-нисък разход на гориво. Животът на гумата и каркаса определено е подобрен, тъй като налягането в гумите винаги е правилното. В цялата тази история също така е важно да сме сигурни, че човекът, който е поставил гумите, също така ги е напомпал правилно.


Бихте ли препоръчали ContiPressureCheck?

Да. Особено заради безопасността и точността на данните.


Как бихте оценили взаимодействието си със служителите на Continental?

Добро сътрудничество, но също така сме изключително доволни от съветите, които получаваме от Continental.


Как Continental най-общо добавя стойност към бизнеса Ви или допринася за успеха Ви – например с гуми, възстановяване на протектора, услуги?

С качеството на гумите, добрата организация на логистиката, навременната доставка на гумите, а освен това се предлага възстановяване на протектора и това е нещо, което планираме за в бъдеще.


Имате ли допълнителни коментари?

Бих искал да поздравя целия екип на Continental за работата и усилията им.