Продукти за транспорта

New content item

Подгответе автопарка си за бъдещето.

Португалия: Horatotal Transportes

Paulo Maia, from HTT – Hora Total Transportes

Paulo Maia от HTT – Horatotal Transportes – сподели мнението си за работата на дружеството си със системата за следене на налягането на гумите на Continental: ползите и невероятният успех на бизнеса.

 

Какво е HTT? С какво се занимавате?

HTT е дружество за транспорт на стоки, което се занимава с всякакви национални и международни превози и има утвърдена експресна услуга.

 

Каква е тайната на успеха на HTT?

Успехът на HTT се основава на три основни елемента: Служителите, клиентите и модернизираното оборудване. Грижим се за служителите си и правим всичко възможно да им предоставим най-добрите условия на работа. Фокусираме ежедневните си дейности върху клиентите, като предполагаме нуждите им и изпълняваме изискванията им. Автопаркът ни е приблизително на 3-годишна възраст и имаме всички условия за безопасно и удобно пътуване.


Какви предимства видяхте в решението за следене на налягането на гумите?

За нашия бизнес и една секунда е от значение. Камионите ни са непрекъснато в движение и едно неочаквано спиране може да има непредсказуеми последици. От друга страна, тъй като всеки камион изминава по 25 000 км на месец, икономичността на горивото е съществено значение за дружеството. Ключовите свойства на гумите за нас са свързани с потреблението на гориво. Поради високите цени на горивата трябва да се стремим да ставаме все по-ефикасни и ефективни и решението за следене на налягането на гумите на Continental е важен инструмент, който ни помага да постигнем целите си. 

New content item
Paulo Maia, from HTT – Hora Total Transportes

Какви са отзивите от Вашите колеги/служители (напр. от ръководителя на автопарка, ръководителя на сервиза, шофьорите) за работата с ContiPressureCheck/ContiConnect?

Много, много положителни. Шофьорите, които вече имат системата, наистина я харесват. Тя гарантира на шофьорите, че гумите са с подходящото налягане и ги известява за потенциални проблеми, като например бавната загуба на налягане, която може да доведе до повреда. Простият факт е, че сутрин включват двигателя и виждат, че всички гуми са в изправност, а и знаят, че ако с гумите им се случва нещо, системата незабавно ще ги уведоми.


Как бихте оценили взаимодействието си със служителите на Continental?

Относно професионалните взаимоотношения между дружеството ни и служителите на Continental мога само да кажа, че те винаги са неуморни и посветени на HTT, за да ни предоставят най-добрата стойност на километър, винаги отговарят нуждите и очакванията ни.

 

Как Continental най-общо добавя стойност към бизнеса Ви или допринася за успеха Ви?

За HTT Continental е партньор, а не доставчик. Търговският и техническият екип на Continental винаги са готови да ни помогнат.

portugal-quote