Продукти за транспорта

New content item

Подгответе автопарка си за бъдещето.

Словения: Eurotek

slovenia_MFP_1436

Основаното през 1995 г. Eurotek Trebnje, d.o.o. е транспортно дружество, което извършва автомобилен транспорт на стоки в цяла Европа. С 250 автомобила и 280 ремаркета предлагат товарен транспорт в разнообразни сектори: хартия, текстил, храна, горива и много други. Също така са специализирано транспортно дружество за автомобилната промишленост, като превозват части и автомобили. Автопаркът им изминава средно по 30 милиона километра на година.


Според ръководителя по поддръжката Damjan Robar ContiPressureCheck™ е идеалното решение за тях, защото искат да извършват вътрешно контролните дейности.


Как бихте описали ключа към успеха в бизнеса си?

Рационализация на разходите. През последните няколко години инвестирахме огромни усилия в намаляването на разхода на гориво, редовна поддръжка на превозните средства и ремаркетата, намаляване на глобите за несъвместимост на превозните средства със законовите разпоредби, обучаване на водачите за използването на интелигентен круиз контрол и др.


Защо проявихте интерес към решение за следене на налягането в гумите?

С новия собственик работихме много по гумите, за което бяхме принудени поради рационализацията на бизнеса. Целта ни беше да извършваме проверката на гумите сами, тъй като разполагаме с наши собствени служители, така че системата ContiPressureCheck™ е перфектното решение за нашия автопарк. Предимствата на системата са контрол и информация в реално време, идеално износване на гумите и разход на гориво. Нямаше никакви съмнения относно системата, тъй като самата презентация беше изключително добра.


След като вече я използвате, какво харесвате в ContiPressureCheck? Какви са основните предимства за Вас?

Системата е изключително полезна поради дистанционното проследяване в реално време, възможност за дистанционно управление на автопарка и незабавно предупреждение, което се отразява основно в разхода на гориво. Вече не е необходимо да се изчаква камионът да пристигне в сервиза, за да бъдат проверени всички параметри. Основното предимство е по-висок пробег без излишно спиране.


Как ContiPressureCheck™ Ви помогна да подобрите бизнеса си?

Системата ни помага много да реализираме стратегията на дружеството за рационализация на разходите.

slovenia-eurotek-quote
slovenia_MFP_1457

Бихте ли препоръчали ContiPressureCheck?

Да. (или Не, тъй като не бих искал да споделям тайната на нашия успех.)


Как бихте оценили взаимодействието си със служителите на Continental?

Засега сътрудничеството ни е без никакви проблеми.


Как Continental най-общо добавя стойност към бизнеса Ви или допринася за успеха Ви – например с гуми, възстановяване на протектора, услуги?

Пълното обслужване е принос за нашия бизнес. От гумите до контрола на налягането и температурата им.


Имате ли допълнителни коментари?

Продължавайте в същия дух.