Продукти за транспорта

New content item

Подгответе автопарка си за бъдещето.

Турция: Nesa Lojistik

turkey_DSC_4755

Nesa Lojistik предоставя логистични услуги до всички краища на Турция с автопарк от 11 автомобила и екип от 30 служители. Същевременно те са и дилър на гумите на Continental.

 

Собственикът Cumhur Şanlı смята, че трябва да мислиш за бизнеса си, да си последователен и да обичаш работата си, за да постигнеш успех.  


Защо проявихте интерес към решение за следене на налягането в гумите?

В логистиката гумите са едни от най-големите разходи след горивото. Освен че се износват, неочакваните повреди поради лошото състояние на гумите могат да струват както време, така и пари. Преценихме, че ContiPressureCheck™ ще ни помогне да предотвратим подобни загуби и решихме да го пробваме. Започнахме с 4 превозни средства и в рамките на две години не изгубихме нито една от гумите, с които ги бяхме оборудвали. Развиваме дейността си в цялата страна. В началото имахме известни съмнения, например какво представлява системата и как работи. Но с течение на времето видяхме, че работи много добре и има голям принос за бизнеса ни.


След като вече я използвате, какво харесвате в ContiPressureCheck™? Какви са основните предимства за Вас?

Системата информира шофьора, ако гумите са спаднали или температурата им е прекалено висока. Следователно шофьорът може да предприеме незабавно действие и да разреши проблема, преди гумата да се деформира. Още повече, че могат да се избегнат допълнителните щети при спукването на гума, като например повредени калници, стоп светлини и амортисьори. Така че системата улеснява работата на шофьорите.


Как ContiPressureCheck™ Ви помогна да подобрите бизнеса си?  

Избегнахме загубите на време, увеличихме ефективността си и намалихме разходите си. Когато гумата спадне, експлоатационният й живот намалява. Мисля, че подобрихме експлоатационния живот на гумите си и също така намалихме принудителните престои.

turkey_nesa_banner
turkey_DSC_4780

Бихте ли препоръчали ContiPressureCheck? Защо, защо не?

Разбира се, че да. Continental е технологично дружество, което непрекъснато разработва продукти. Смятам, че приложенията ви ще се разширят и търсенето им ще се повиши, когато се интегрират към текущите ни системи за проследяване. Ще са особено полезни за международния транспорт, като например при хладилните ремаркета или цистерните за гориво.


Как бихте оценили взаимодействието си със служителите на Continental?

Осъществяваме открива и надеждна комуникация с целия екип на Continental. Те ни оказват значителна подкрепа. Искам да им благодаря за усилията.


Как Continental най-общо добавя стойност към бизнеса Ви или допринася за успеха Ви – например с гуми, възстановяване на протектора и услуги?

Continental ни оказва подкрепа във всички сфери, дружеството осъществява на практика повечето ни идеи преди нас. Също така предоставяме пътна помощ и предлагаме услуги за възстановяване на протектора. Името на марката ни предоставя стойност само по себе си. Преди се опитахме да се запознаем клиентите си с Continental. Но сега клиентите с много добри познания за марките идват и ни питат специално за Continental.


Имате ли допълнителни коментари?

Не, нямам какво да добавя. Между другото, бих искал да благодаря на всички служители и ръководители на Continental. Разрастваме марката си и ще продължим да растем. Смятаме, че подкрепата на Continental ще ни помогне да представяме по-добре марката си.